Your browser does not support JavaScript!

Transparency in Financial Reporting

Ahoj Roberte,procetl jsem si tiskovou zpravu US House of Representatives k nove schvalenemu navrhu zakona The Promoting Transparency in Financial Reporting Act. Lze od tohoto zakona ocekavat neco zasadniho od pristiho roku? Nebo jde jen o to, ze kazdy rok musi predsedove SEC, FASB a PCAOB predstoupit pred Financial Service Committee a povidat o deni instituce za uplynuly rok?Diky,L.

Ježiš Libore, ty se ale věnuješ věcem :-)

Já bych si s tím nelámal hlavu do té doby, než každá komora neschválí svou vlastní verzi (pokud ji vůbec schválí) a nezačnou konvergenční jednání. To, že dolní komora něco schválila, nic zatím neznamená (pravděpodobnost, že se něco takového nakonec stane zákonem bez významných změn, je asi tak 10%).

Osobně bych spíš viděl úpravu zákona SOX, na které se začne vážně pracovat, jednou jak oba jeho autoři půjdou do důchodu na konci tohoto volebního období.

No nevim, jak to tam v US v tomhle chodi a tak se prave ptam. :)))

Zabrouzdal jsem k tomu cirou nahodou a protoze ta tiskova zprava mela jen dve stranky, tak jsem ji precetl. Kdyby mela stranek vic...asi bych to nechal byt. :)))

Kazdopadne diky za vyjadreni a budeme cekat na SOX amendment,
L.:)

Přidat komentář